Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre når mamma og stefaren min har sluttet å bry seg om meg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er en jente på 15 år, som skal flytte til faren min i utlandet til sommeren. no bor jeg hjemme med moren min, srefaren min og de 2 stebrødrene mine.

når jeg var mindre sa jeg at jeg ville flytte men da begynnte moren min og stefaren min og true meg og jeg fikk ikke snakke med pappa på skikkelig lenge. men nå er jeg eldre og står for valget jeg har tatt. helt siden septemper har det vært så mye kaos, med at vi har vært i retten og mange andre ting.
nå som jeg skal flytte har mamma og stefaren min begynnt å drite i meg. og slenge drit til meg, true meg. de lar meg ikke være med de nærmeste vennene mine( og finner opp en dårlig unskylding) når jeg skal til psykolog har de begynnt å nekte meg det. og de gjør livet mitt så surt som de bare kan, for de tror jeg vil skifte mening.
de oppfører seg skikkelig barnselige og jeg føler jeg er den vokse som prøver å ordne opp i ting. dette går veldig ut over skolen med fravær og karakterer.( jeg har forklart dette til lærerne og de har lovet å ikke si noe til mamma og de) jeg er redd for å komme hjem, for jeg vet ikke hva de vil gjøre.

faren min støtter meg veldig og det er han som har foreldreretten i begge land. han prøver å gjøre så mye som mulig for meg, men det er litt vanskelig
når han er så langt vekke.
jeg kan bare ikke leve son til sommeren, jeg har prøvd så lenge nå, men jeg orker og greier ikke mer! hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 17.05.2009 22:03:56
account_circle