Hopp til hovedinnholdet

Vil ikke at søsteren min skal låne PC'n min!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Lillesøsteren min har i det siste fått interesser for spilling, men hun har ikke en pc. Så derfor så MÅ HUN SÅ ABSOLUTT spørre meg HELE tiden om å bruke min pc som jeg kjøpte for mine egne penger. Jeg blir tvunget av mamma og pappa til dette og hvis jeg protestere får jeg ikke lov til å spille og kanskje ikke bruke pcen i det hele tatt den dagen. Hvis jeg protester mer får jeg sikkert ikke lov til å bruke den hele helgen. Hun må bare få tak i 20k til å kjøpe sin egen pc sier jeg. Men nei da det har hun ikke. Det er planlagt at mamma og pappa skal kjøpe en pc som de og søsteren min kan bruke. Dette blir det aldri noe av. Og hvis du tror jeg får noe når hun får en pc hun kan bruke uten å betale 1 kr engang så tar du feil. Hva kan jeg gjøre som ikke fører til at jeg ikke får lov til å spille. Hvis jeg låser døra til rommet mitt gjør de sikkert ting som å kutte nettet, ta sikringen, ikke gi meg lønn den måneden, eller gi meg forbud mot å spille i en eller to uker. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 16.06.2019 09:15:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvem bestemmer over pengene dine?

Krangler du med foreldrene dine om hva du kan bruke egne penger på? Det finnes ikke noe klart svar, men det er vanlig å skille mellom penger du har tjent selv og penger du har fått.

 

Les mer
attach_file

Krangler dere om gaming hjemme?

Det kan bli dårlig stemning hjemme hvis man er uenige om hvor mye spilling som er greit. Her er noen råd til hvordan du kan snakke med familien din om det.

 

Les mer
account_circle