Hopp til hovedinnholdet

Har dere noen tips til hvordan jeg kan kontrollere dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heiii Jeg har et problem, jeg blir fort sint, jeg vet ikke helt, men jeg er lat Mamma og pappa sier at jeg er lat, beg henger alt til etterpå, sænn at jeg gjør det etterpå, men så glemmer jeg det. Det er jo min feil, men jeg blir sint. Av og til kaster jeg ting som gjør at ting blir ødelagt. Jeg kaster f. Eks. Bolle fordi jeg er sur, også er den knust, på grunn til meg. Har dere noen tips til hvordan jeg kan kontrollere dette?

SVAR

Besvart 13.06.2019 16:44:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Sinne er en normal følelse som vi alle har, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle