Hopp til hovedinnholdet

Hater moren min, hun tvinger meg til å være med andre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, æ hater moren min. Veldig mye. Noen ganger ønsker æ at hu bare forsvant. Hu bestemmer over livet mitt. Hun sier hvem æ ska være med når æ ikke liker å henge med de i det hele tatt. Hu sier hva æ skal være med på når æ ikke vil gjøre det. Men Hu tvinger meg, ja hu tvinger meg til å være med de jentene i klassen som æ ikke liker. Hu tvinger meg rett og slett. Æ tørr ikke å snakke med noen fordi æ har angst. Vi har ikke et godt forhold i det hele tatt. Hu lytter ikke og Hu bare misforstår alt. Æ vil flytte til pappa men det e vanskelig siden han jobber mye. Æ hater henne. Hu har ødelagt livet mitt helt siden æ va liten.

SVAR

Besvart 22.06.2019 23:51:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
account_circle