Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det veldig vanskelig for tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. har det veldig vanskelig for tiden. I tillegg til at kjæresten min slo opp og jeg og besteveninna mi har en stor krangel, har jeg problemer hjemme. Mamma og papp skillet seg for 4 år siden. Det var papp som var utro mot mamma, men pappa vet ingen ting om at jeg vet noe om dette. Jeg har fått en ny familie på pappa sin side, men problemet er at mamma og pappa aldri snakker sammen. All kommunikasjon går gjennom meg. Jeg tror papp kun bryr seg om den nye familien, og har bla dratt å besøkt bestemor som har demens så husker meg snart ikke fordi ser henne aldri. Men papp sier d blir for dyrt å reise alle sammen å besøke de så han drar med den andre familien flere ganger. Hadde en stor krangel med pappa om at han mener jeg er egoistisk og bare tenker på meg selv D endte med at han sa siden jeg er så egoistisk passer jeg ikke inn i familien og bør heller bo hos mamma. Jeg r glad i mamma men flere ganger drikker hun mye og dette plager meg. ender med at jeg sitter mest på rommet mitt.

SVAR

Besvart 23.06.2019 20:17:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Er mamma alkoholiker? Er det hasj pappa røyker?

Foreldre kan endre oppførsel når de drikker eller tar andre rusmidler. Dette kan virke skremmende, ekkelt og flaut for barn og unge. Kompasset er et gratis samtaletilbud til deg som trenger noen å snakke med.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle