Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine er så strenge på innetider

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er 17 år og får fortsatt ikke lov til å gå ut. Foreldrene mine er veldig strenger når det kommer ril innetider og når jeg kan gå ut. Det var en periode hvor mange ikke fikk lov eller måtte hjem tidlig, men det var når vi var 14 ish. I dag må jeg enten mase eller smiske før jeg spør om å gå ut og jeg synes det begynner å bli veldig flaut. Sitter ofte å gråter over at de ikke lar meg, og de har flere ganger sett meg gråte over det. De sier at vi brude finne en løsimg på det men ender alltid opp med at de blir strenge igjen. Og når jeg kommer hjem sent får jeg mye kjeft og vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre mer. Har så lyst til å sosialisere meg med alle andre. Nå som det er sommerferie får jeg fortsatt ikke lov til å gå ut. Begynner å bli veldig lei av å gråte hver gang etter at jeg spør fordi de alltid sier nei. Og nå som jeg kom hjem sent en gang, ca 22.30, så lar ikke mamma meg gå ut.

SVAR

Besvart 02.07.2019 20:52:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
account_circle