Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Foreldrene mine skal skilles og jeg gråter

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Foreldrene mine er separert og dei har vert det i litt over et år. Min far ville flytte før det blei krangling og prøve og finne ut av ting, liksom om han ville skille seg eller ikkje. I januar var eg sjuk og sko låne mors PC men når eg opnet den var det et skillsmisse dokument på den, og i Mars sa mor og far at dei skulle skilles, og det viste jo eg allerede men eg har ikkje sagt noke. Av og til tenker på om Mamma får ein kjæreste så blir pappa lei seg og omvendt. eg vett at eg ikkje skal beskymre meg for det men eg kan ikkje noke for det. Noken ganger eller ofte når eg er Aleine begynner eg bare og grine uten grunn og eg vett ikkje koffor. Det kan ver det med skillsmissen eller noke heilt aent eller hormoner men då grine eg vel ikke så masse uten grunn når eg er aleine. Eg er redd for at eg har noke som plager meg uten om skillinga. Og så liker eg ein gutt veldig godt og me er på ein måte naboer og og eg trur han vett at eg liker han ka ska eg gjør. plis hjelp meg med grininga!(

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer