Hopp til hovedinnholdet

Hvem skal jeg snakke med?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I det siste har jeg lagt merke til at foreldrene mine har kranglet. De oppfører seg helt normalt på dagen, men om kvelden krangler de. De gjør ikke så ofte men det føles ut som at de vil skilles. Hvis mamma er hjemme, vil hun klage over at pappa ikke har X: laget mat, og det samme skjer når mamma ikke er hjemme. Jeg vil at familien min skal holde sammen, men jeg tørr ikke å gjøre noe. Jeg tørr ikke engang å snakke med dem om dette problemet, fordi jeg er faktisk redd for at de skal Skilles! Jeg trenger noen å snakke med, men jeg vil ikke snakke med dem..

SVAR

Besvart 05.08.2019 21:45:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle