Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en kjæreste, men vi får ikke være sammen av hans mor.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og typen har vært sammen i 8 måneder nå, 9 måneder den 28 aug. Vi har vært gjennom alt sammen, vært på ferie sammen vi er sammen hver dag vi går på forskjellig skole nå da men vi er sammen hver dag etter skolen. Moren til kjæresten min derimot er ikke akkurat den beste moren man kan ha. Jeg og typen får ikke lov av moren å være sammen, hun truer han med å sende han vekk på en skole der man kan bo bare sånn at eg og han ikke kan være kjærester. Han spurte om vi i det minste kunne være venner men det sa hun også nei og begynte å true han om at vennskap med eks ikke går og at hun ikke gir han noe som helst hvis vi fortsatt er sammen eller venner. Jeg får nå ikke komme til han eller være med han. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, vi er så forelsket men det er ingenting vi kan gjøre hvis moren finner det ut, vi klarer oss ikke fra hverandre. Hva skal vi gjøre? Vi elsker hverandre

SVAR

Besvart 20.08.2019 10:31:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle