Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har en kjæreste, men vi får ikke være sammen av hans mor.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og typen har vært sammen i 8 måneder nå, 9 måneder den 28 aug. Vi har vært gjennom alt sammen, vært på ferie sammen vi er sammen hver dag vi går på forskjellig skole nå da men vi er sammen hver dag etter skolen. Moren til kjæresten min derimot er ikke akkurat den beste moren man kan ha. Jeg og typen får ikke lov av moren å være sammen, hun truer han med å sende han vekk på en skole der man kan bo bare sånn at eg og han ikke kan være kjærester. Han spurte om vi i det minste kunne være venner men det sa hun også nei og begynte å true han om at vennskap med eks ikke går og at hun ikke gir han noe som helst hvis vi fortsatt er sammen eller venner. Jeg får nå ikke komme til han eller være med han. Og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, vi er så forelsket men det er ingenting vi kan gjøre hvis moren finner det ut, vi klarer oss ikke fra hverandre. Hva skal vi gjøre? Vi elsker hverandre

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer