Hopp til hovedinnholdet

Det er vanskelig at kjæresten til mine foreldre ikke liker meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg synes det er så vanskelig hjemme av og til siden foreldrene mine er jo da skilt, men det er ikke det som er problemet, det er de nye kjærestene deres. Både konen til faren min og mannen til moren min føler jeg ikke liker meg og jeg mener de ikke behandler meg så greit. De viser veldig tydelig at de ikke klarer å respektere meg og at jeg er der, og de oppfører seg bare arrogant og er kalde mot meg. Har sagt dette til begge foreldrene mine, men ingen av de tror på meg og sier at det ikke er sånn osv. Det tar fullstendig energien fra meg og jeg er konstant sliten pga dette. snakker aldri med noen av de to heller, og når jeg prøver å forklare dette til moren min så er det akkurat som hun tar han kjærestens parti og at alt jeg sier bare er helt feil:( Det er så vanskelig for meg og på skolen også er dette det eneste jeg klarer å konsentrere meg om og tenke på.

SVAR

Besvart 19.08.2019 23:21:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg, du flytter imellom og vil at alle skal ha det bra. Helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle mammas eller pappas nye kjæreste

Det kan være vanskelig å finne seg i at mamma eller pappa har fått ny kjæreste. Kanskje du får stesøsken i tillegg? Her får du noen tips som kanskje kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle