Det er vanskelig at kjæresten til mine foreldre ikke liker meg. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Det er vanskelig at kjæresten til mine foreldre ikke liker meg.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg synes det er så vanskelig hjemme av og til siden foreldrene mine er jo da skilt, men det er ikke det som er problemet, det er de nye kjærestene deres. Både konen til faren min og mannen til moren min føler jeg ikke liker meg og jeg mener de ikke behandler meg så greit. De viser veldig tydelig at de ikke klarer å respektere meg og at jeg er der, og de oppfører seg bare arrogant og er kalde mot meg. Har sagt dette til begge foreldrene mine, men ingen av de tror på meg og sier at det ikke er sånn osv. Det tar fullstendig energien fra meg og jeg er konstant sliten pga dette. snakker aldri med noen av de to heller, og når jeg prøver å forklare dette til moren min så er det akkurat som hun tar han kjærestens parti og at alt jeg sier bare er helt feil:( Det er så vanskelig for meg og på skolen også er dette det eneste jeg klarer å konsentrere meg om og tenke på.

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer