Hopp til hovedinnholdet

Krangler med foreldrene mine og vil flytte på institusjon

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år og har hatt ganske mange problemer hjemme. Jeg bor med mamma og lillesøstra mi og faren min bor ca 1 t unna og jeg ser han hver søndag (de er skilt). Hver gang jeg er m pappa så krangler vi nesten pga forskjellige ting (hijaben, klærne jeg har på osv osv bare fordi han bryr seg SÅ mye om hva andre kommer til å si). Og jeg har også ikke så god forhold til mamma og vi krangler vi og. Og jeg orker bare ikke mer, fordi begge de bryr seg så mye om hva andre mener osv og mamma vil ha full kontroll på privatlivet mitt og ho vil ha mobil koden min. Så jeg lurer bare egentlig på om hvis jeg snakker m barnevernet (vi har hatt barnevernet i livet vårt siden jeg var ca 9) og spør om institusjon går det an?

SVAR

Besvart 22.08.2019 12:00:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle