Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg ikke hjemme der jeg bor, men klarer ikke å snakke om det.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for tre år siden så gikk mamma og pappa fra hverandre. Og det gikk hardt inn på meg. Ikke lenge etterpå så fikk mamma kjæreste, som var faren til en nær venn av meg, og en som jeg praktisk talt har vokst opp med. Bare et halvt år etter så bodde vi da hos dem. Det er seks personer inni en liten leilighet. Jeg har bodd der i 10 måneder, og føler meg ikke hjemme i det hele tatt. Jeg har ikke snakket med noen om hvor hardt dette har vært for meg. Og jeg begynner å føle på at det samler seg opp inni meg, men klarer ikke å snakke om det. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 26.08.2019 22:53:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle