Hopp til hovedinnholdet

Hei. jeg er en jente på 15 år som ikke har det bra.. jeg har slitt/og sliter veldig mye psykisk. men det ...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg er en jente på 15 år som ikke har det bra.. jeg har slitt/og sliter veldig mye psykisk. men det er ikke hele poenget..
Her er poenget:

Fra jeg var ca 1 år, begynte foreldrene mine å krangle skikkelig. de begynte å slå hverandre, men ikke foran meg, men tilslutt gjorde de det og. jeg var jo så liten, så jeg skjønte jo ingen ting! tiden gikk, og de fortsatte bare å krangle og skrike til hverandre..

men, når jeg ble 5 år, ble pappa alvorlig syk :( Han måtte på sykehuset osv... og da var jeg jo 5, så da skjønte jeg litt mer av hva som skjedde..
jeg var borte fra barnehagen hele det året, og var hjemme sammen med mamma. årene gikk, og etter hvert som jeg begynte på skolen, ble ting bare verre og verre ! Pappa ble verre, og jeg ble mobbet på skolen (slått,sparket,"venninna mi" og jeg pleide å sitte oppe i et tre, og da begynte hun å dytte meg ned derfra) og tiden gikk, og vi begynte i 5 klasse. hun begynte å kutte meg, og truet meg med kniv sånn at jeg ikke skulle si det til noen... når folk spurte hva som hadde skjedd, sa jeg bare at jeg hadde falt og slått meg.

så kom sommeren 2006( skulle begynne i 6.klasse), og jeg ble lagt inn på sykehuset for å ha prøvd å ta livet mitt... havnet på samme sykehus som pappa var på, så da kunne jeg besøke han ofte :)

Så kom 7. klasse, og mamma fikk kreft ;o Det var en ganske alvorlig kreft type, så legene sa det ikke var noe vits i å sette i gang med noe behandling... Jeg ble kjempe lei meg, og begynte å kutte meg selv, og var nesten på vei til å prøve å ta livet mitt igjen, men det ble ikke noe av.. Nå er mamma død :(

Pappa er på sykehuset enda, og det er ingen som vet når han blir frisk, hvis han i det hele tatt blir det. Men nå bor jeg hos bestemoren min, og der har jeg det fint :)

Hun vet at jeg driver å kutter/brenner meg selv, men hun gidder ikke å kjefte på meg for det eller noe sånt. og hun er ganske gammel, og hvis hun dør etterhvert, aner jeg jo ikke hva jeg skal gjøre ;o
Hilsen trist,lei og-alt-mulig-jente-på-15

SVAR

Besvart 07.06.2009 22:58:05
account_circle