Hopp til hovedinnholdet

Sliter med OCD og smerter, og mamma og pappa er sure på meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, siden januar har jeg sliti med ocd og mye smerter i kroppen. Ocden min startet når pappa ble operert, og når vi var på sykehuset følte jeg meg skitten hele tiden, det førte til at jeg overtenker absolutt alt med hygene. Jeg kan ikke gå på do uten å ta av meg alle klærne, og jeg velger å gå på do så lite som mulig. Dette er fordi jeg føler meg ekkel og ikke vet hva jeg skal gjøre. Jeg får hjelp med ocden nå, og det begynner å bli bedre. Jeg hadde satt veldig pris på noen tips til hva jeg kan gjøre og hva som er normalt å gjøre? Mamma og pappa er utrolig oppgitt over meg . Jeg har vært borte over en uke fra skolen da jeg den siste uka har jeg vært skikkelig dårlig(vondt overalt i kroppen). Det eneste de sier er at jeg er lat og slenger ut kommentarer til meg. De er alltid sure på meg og jeg blir aldri bra nok for dem. Om jeg gjør noe bra finner de bare noe nytt å klage på. Hjemme er det alltid mamma og pappa mot meg. Jeg er så lei dette og jeg blir så sliten av all kranglingen.

SVAR

Besvart 09.09.2019 20:05:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Tvangslidelser

De fleste som lider av tvang, har både tanker og handlinger som styres av tvangen. Man blir på en måte overstyrt av meningsløse tanker til å gjøre meningsløse handlinger.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle