Hopp til hovedinnholdet

Familien behandler meg dårlig, jeg vil flytte

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

foreldrene mine kjefter hele tiden på meg, de truer meg, med å kaste meg ut, skade vennene mine osv hvis jeg ikke gjør som de vil eller gjør noe jeg ikke har lov til. de kaler meg ubrukelig jeg sliter psykisk og de får meg bare til å bli verre, ingen hører på meg og eg har det helt jævlig hjemme eg vil flytte ut men har ingen inntekt hva ska jeg gjøre? jeg prøver å snakke med de men de forstår ikke de blir sinte p de behandler meg som en 2 åring når de snakker til meg å respekterer ikke meg eller mine følelser og opplevelser jeg er lei av dette men ingen gjør noe. hvordan kan jeg flytte ut eller noe. for jeg har prøvd alt jeg og psykologen min har prøvd å snakket med de i lag fortelt de ke de får meg til å føle at eg blir verre å redd når de holde på son med når jeg kom hjem klikket det for de å sa at hvis eg sier noe slik igjen så kaster de meg ut å kommer ikke te å snakke til meg igjen. ke ska eg gjøre eg føler de har makt over meg og eg aner ikke ke eg ska gjøre lengre har prøv alt

SVAR

Besvart 18.09.2019 13:12:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle