Hopp til hovedinnholdet

Opplever mamma som fullstendig gal

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Moren min er FULLSTENDIG gal. Faren min - som jeg elsker og respekterer veldig høyt - ser og er klar over dette. Han mottar selv sin dose med dritt (deriblant er han blitt anklaget for utroskap i 10 år. Jeg vet at han er 100% uskyldig), og han vet at jeg har hatt det og har det veldig vanskelig. Mamma er gal, hun anklager alle i familien for ting vi ikke har gjort, slår alle i familien, skjeller oss ut verbalt, inntar alltid offerrollen og tror at hun alltid har rett, detaljstyrer alle i huset til en helt vanvittig grad, har de sykeste spekulasjonene og kommer med de mest sinnsyke anklagene, og ødelegger andre relasjoner i familien. Snart skal jeg til min første psykologtime - med mamma. Jeg har i flere år slitt psykisk, og mamma kommer til å brette ut alt om meg uten å ha spurt først. Jeg elsker ikke mamma lenger. Jeg hater henne. Hadde jeg vært finansielt i stand til å flytte ut, hadde jeg gjort det. For meg har pappa vært lyset i tunnelen. På forhånd, tusen takk for svar!

SVAR

Besvart 23.09.2019 14:01:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle