Hopp til hovedinnholdet

Jeg strever med vanskelige ting jeg har opplevd.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det er litt vanskelig. Når jeg var veldig liten så hadde jeg en stemor som slo meg..å jeg tørre ikke si noe. En dag så tisset jeg på meg hos en kompis jeg gikk i1 klasse kanskje.. eller barnehagen. Å jeg var redd faren skulle slå meg. Så jeg sa det til han. Han ringte mamma å pappa å kj slo opp. Jeg får av å till traumer, eller syner. Eller når mamma kjefter på Meg tror jeg kanskje hun skal slå meg. Som en refleks. Å det er merkelig. Jeg går nå i 9 klasse. Jeg har opplevd så mye dritt att jeg føleratjeg er mer voksene hodet en de andre i klassen... liker ikke å snakke så mye om det. Men alikkahvel sliter jeg med, spiseforstyrrelser. Vi skal på møte med legen i morgen.. å mamma har sagt til helsesøster det med at hun tror jeg er deprimert.. å jg tror jg har angst. Jeg har add. Hadde noe som gjorde att jg nappa Bryna mine helt bort. Jeg er drit forelsket i min bv som er gutt da. Men alikkahvel. Jeg er sykt redd å har møtt han i virkeligheten 1 gang, noe som var kleint. Vi sa bare hei...

SVAR

Besvart 28.09.2019 16:51:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Det er ikke alltid lett å være til

Livet kan by på gode og mindre gode opplevelser. Psykiske opp- og nedturer er en del av livet. Noen ganger må man ha litt hjelp for å takle det.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Behandling av spiseforstyrrelser hos unge

Barn og ungdom som blir syke av spiseforstyrrelse har gode sjanser for å bli friske om de kommer i behandling. Det er spesielt viktig å komme raskt i behandling.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
account_circle