Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å snakke med noen, men vil ikke at mamma vet det. Jente 16 år.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg tror jeg er deprimert. jeg har vært det i sikkert rundt 3 år nå uten å tørre å gi beskjed. nå for tiden har d skjedd mye problemer i familien (de skilles pappa har flytter inn med en annen dame, økonomien er dårlig og har ikke kontakt m pappa nå osv.) jeg har alltid hatt lyst å snakke med noen men tørr ikke å gi beskjed iallfall ikke til mamma. jeg elsker hun hun fortjener så mye bedre og orker ikke å se at hun tror hun har gjort noe feil mot meg. er det en annonym side elns jeg kan skrive til? kan jeg få snakke med noen uten at mamma finner ut av det? og koster det penger? pls ikke si sånn at det er for det beste å gi beskjed til mamma, jeg vet det men vill ikke legge mer vekt på henne enn d hun allerede har og jeg kommer aldri uasnett å si d til henne. jeg lever i en egen verden oppi hodet mitt og for hver dag blir den bare mer og mer ødelagt.

SVAR

Besvart 06.10.2019 23:17:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle