Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg kreve penger av foreldrene mine?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei kan jeg kreve barnebidrag fra foreldrene mine de pleier ikke å kjøpe noe ekstra til meg en bare mine dagligdagse behov har ikke kjøpt klær på lenge ellernoe i den kategorier 2. Kan jeg også kreve lommepenger siden de ikke vil gi meg noe de har nok penger til å kjøpe klær ogsånt til meh men de vil ikke de vil heller ikke gi meg penger til sånn gå ut med benner ellernoe jeg må bruke mine egne penger som jeg har spart opp fra bursdager osv har snakket med om det men de sier nei

SVAR

Besvart 20.10.2019 11:15:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvem bestemmer over pengene dine?

Krangler du med foreldrene dine om hva du kan bruke egne penger på? Det finnes ikke noe klart svar, men det er vanlig å skille mellom penger du har tjent selv og penger du har fått.

 

Les mer
attach_file

Sparetips til deg med slunken lommebok

Har du dårlig råd, eller forsvinner pengene mellom hendene på deg? Vi gir deg noen enkle råd for å få pengene til å vare lenger.

 

Les mer
attach_file

Under 18 og på jakt etter jobb?

Det kan være vanskelig å finne en jobb om du er under 18 år, men det er ikke umulig. Her er våre fem jobbtips til deg.

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
account_circle