Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst til å bo med far

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har et lite problem. Moren min jobber på nettene, og søsteren min har nettopp flyttet ut, så eg blir en en del hjemme alene på nettene, siden stefaren min jobber i Nordsjøen. Og faren min liker ikkje d, han sier d er veldig dumt, både faren min og søsteren min sier det ikkje er greit, men faren min sier at eg må bare få lov t å bo sjå han siden eg har jo rett til å velge kor eg vil bu når eg er 15. Pluss eg synes det er bedre å bu sjå far siden eg har bare gå lengde til skulen og venner, men eg tør ikkje å sei d til moren min, siden eg er redd for at moren min blir lei seg, og sur, hu har skreket til meg tidligere at eg bare skulle flytte til far

SVAR

Besvart 23.10.2019 15:37:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
account_circle