Skilte foreldre som klager på hverandre til meg Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Skilte foreldre som klager på hverandre til meg

account_circle

SPØRSMÅL

hei. mamma og pappa har skilt seg men de sier til meg at de er gode venner. vi bor ikke noe hos pappa fordi han så ofte er hos oss. men begynner å bli lei av at de hele tiden skal skylde på hverandre og sånt. f.eks en dag skulle jeg til å legge meg, så kom mamma og spurte om jeg hadde tatt laderen hennes jeg svarte nei siden vi ikke har samme tlf. så begynte hun å klage og sa masse sånt at "det er så irriterende når pappa tar laderen" og sånt selv om hun ikke har noe bevis på at det var han. og samme med pappa. fordi pappa sin bil er på verksted. så vi bruker mamma sin bil. hennes bil har et lit dårlig batteri så hver gang det kun er meg og pappa og broren min så begynner han å irritere seg over bilen . i tillegg så pleier mamma og kjøpe veldig mye i butikken og da blir han skikkelig sur og sier sånn. mora dokkers bruke j***ig lang tid i butikken. jeg prøver å "forsvare" de men da blir de bare mer sur og sier slutt å forsvar h*n. jeg har ikke de enkleste foreldrene å snakke med :(

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer