Vanskelig forhold til stemor, jente 13 år Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Vanskelig forhold til stemor, jente 13 år

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 13 år gammel og har skilte foreldre. Mamma bor i en annen by så jeg får bare besøke henne anhver helg. Pappa har en kjæreste altsa min stemor og har fått 2 barn med henne. Jeg og stemoren min har ikke akkurat det beste forholde, vi krangler nesten hele tiden. Får 2 år siden ville jeg ikke ta matpakken min siden den hu beskriver adde muggen mat i seg så hun tok fast hånden min å stappet den oppi matboksen med muggen mat, mens en annen gang så trodde hun jeg hadde ødelagt bilde av halv søstera mi så hun rivde i stykker den ene babybilde mitt. Sefølgelig kan det henne jeg sier noen frekke ting, men jeg er et barn og har fortsatt mye å lære om hva som er greit og ikke greit, jeg skjønner også at jeg ikke kan alltig gjøre som jeg vil å det er lov å kjefte på barna sine får å lære dem det som er lov og ikke lov. Men hun er rett og slett slem mot meg og kaller moren min stygge ting som heks. Jeg vil så flytte men jeg vil ikke flytte fra pappaen min, pluss hjelp.

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer