Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine har begynt å gjøre vonde ting mot meg,,,,

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg skal ikke si så mye om hvorfor jeg skriver her og jeg viste ikke helt hvordan jeg skulle skrive dette her egentlig, men jeg forsøker. Jeg er har foreldre som jeg pleide å være kjempe glad i. Men ting har endret seg, for et år siden begynte mamma å si ting på en veldig ekkel måte til meg og etter tre måneder sånn ca da mamma begynte med det, sa jeg ifra og hun sluttet. Men nå for 5 måneder siden begynte mamma igjen og pappa begynte å noen ganger slå/dytte meg og banne til meg og kalle meg for litt dumme ting som jeg pleide å gråte av. Og mamma ignorere meg ofte og sender meg stygge blikk. Jeg begynte å skade meg selv med å kutte meg selv å slå meg selv og å laste meg selv inn i vegger. Jeg har begynt å få symptomer til panikkangst og alle symptomene stemmer for det meste. Jeg har sagt det til helsesøster og lærer og prøvd å få hjelp på nettet men jeg har ikke fått den hjelpen jeg trenger. Jeg kutter meg selv helt til blodet drypper eller renner fra armene. Jeg håper på hjelp!

SVAR

Besvart 08.11.2019 14:14:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Selvskading

Det finnes mange myter om selvskading og om folk som selvskader. Grunnen til mytene er at så mange som egentlig ikke har peiling, tror at de har peiling.

 

Les mer
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er forskjellige handlinger som kan skremme eller skade en annen person. Vi tenker ofte at vold først og fremst er fysiske handlinger, men vold kan også være psykisk.

 

Les mer
account_circle