Hopp til hovedinnholdet

Jeg skulle ønske at livet var lettere.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Foreldrene mine kritiserer alltid hva jeg gjør.Faren min får meg og søstrene mine til å gjøre plikter men han kritiserer oss når vi ikke gjør det på den måten han vil. Mens han gjør ikke en dritt. Foreldrene mine bryr seg ofte om karakterer og nå som jeg har beynt på ungdomsskole blir det vanskelig med masse prøver. Jeg har også det vanskelig i livet for eksempel på grunn av krangling av foreldre,karakterer og urettferdighet. Livet skulke ha vært en ære å få men ofte er det en ren skuffelse. Jeg skulle ønske at livet var lettere.

SVAR

Besvart 16.11.2019 22:17:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
account_circle