Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg urettferdig behandlet hjemme, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg føler meg behandla på en urettferdig måte hjemme. Jeg føler ingen i familien skjønner meg. jeg føler meg ertet/"mobba" hjemme. Når mamma gjør en feil ting så blir jeg sur, men fortsatt holder jeg kjeft. Om vi krangler og det er faktisk mammas sin skyld så må jeg fortsatt si unnskyld for å mobilen min tilbake. Nettopp ble jeg sur på mamma fordi jeg oppførte meg slik som hun er, men hun sa til meg "dette viser hvor mentalt syk du er". Det såre meg veldig som gjør at jeg gråter. Pga det så mobber andre i familien meg og sier "ok, men du trenger ikke gråte" når jeg gjorde faktisk ikke det. Dette har pågått i flere år For en uke siden hadde jeg krangle med begge foreldrene mine der vold ble innblandet. Jeg hadde gitt opp og klarte ikke mer. Først tenkte jeg å ta selvmord, men tenkte å flytte hjemme ifra, men er bare 15 så visste ikke hvor jeg skulle gå. så tenkte jeg å bare flytte til en fosterfamilie. De sier bare "folk vil snakke dritt om deg da". det er mer men det er ikke plass

SVAR

Besvart 18.11.2019 11:30:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle