Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig forhold til bror

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.Jeg har en bror som er 21 år og vi pleide og bo i en by også flytta vi til Oslo pga han. og han er egt veldig irri og mamma sier alltid før han kommer hjem gå på rommet ditt sånn at han ikke slår deg og noen ganger så er han liksom snill også blir han veldig slem og slår veldig veldig hardt også begynner han å kalle meg ting som faktisk sårer. også er det en annen ting også jeg har en mor som er drit slem fordi jeg spør liksom kan jeg gå ut så sier hun nei jeg vett ikke hvorfor men hun er liksom bare sånn (vi er fra Somalia) livet er hardt så ja

SVAR

Besvart 22.11.2019 18:51:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle