Hopp til hovedinnholdet

Jeg har hatt det dårlig lenge nå og det føles som noen straffer meg....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har gatt det veldig dårlig lenge nå. Jeg har ikke følt meg glad på lenge og føler ikke det er verdt å leve lenger. Jeg har mange problemer med familien. På bursdagen min kranglet moren min, faren min og søsteren min sammen og alt ble helt kaos. Familien min har også penge problemer som mamma og pappa har kranglet om mye. På bursdagen min prøvde moren å ta livet sitt da hun kranglet. Jeg måtte løpe og stoppe hun. Det verste er at det har skjedd før. Det er VELDIG SKUMMELT. Jeg vet ikke helt om moren min har det bra mentalt. Første gangen moren min prøvde å ta livet var da jeg var ca. 11 år. Jeg har ikke sagt dette til noen. Jeg har også begynt å slite mye mer enn før. Dette året har alt blitt mye verre. Jeg føler ikke at framtiden er lys og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg har heller ingen nærme venner nå på skolen. I tillegg til alt har jeg også skole som er veldig stressende. Det føles ut som om noen straffer meg.

SVAR

Besvart 22.11.2019 15:48:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle