Hopp til hovedinnholdet

Konflikt med foreldre

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er så dritlei av å bo hjemme. Klarer det ikke. Krangler med mamma og pappa konstant HELE tiden. Har lenge ønsket om en familie jeg føler meg respektert i, for respekt er noe jeg ikke føler hjemme. Mamma og pappa blir sur for hver minste grund. Det er som om de elsker å kjefte og straffe meg. jeg får ofte hørt at jeg er en drittunge, egoist, ubrukelig. Mamma og pappa har begge ett hissig sinne som har påvirket meg å. Jeg liker virkelig ikke familien min. Mamma og pappa er to personer jeg faktisk skjenner på den følelsen av at jeg begynner å hate dem. De straffer meg med alt. De tar fra meg mobilen, friheten min til å kunne gjøre hva jeg vil på fritiden min. De får meg til å sitte på rommet med ikke en dritt og gjøre. En gang satt jeg på rommet mitt en hel dag og så i taket. Jeg ble mentalt skadet av det nesten. Er det noen måter jeg kan få byttet hjem på? Jeg tror seriøst jeg kommer til å ta livet mitt hvis jeg må bo med dem særlig mye lenger.

SVAR

Besvart 04.12.2019 19:36:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle