Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine har egentlig vært ganske strenge med skjermbruk hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Foreldrene mine har egentlig vært ganske strenge med skjermbruk hele tiden og vil helst at jeg gjør alt annet enn skjerm. De har prøvd masse - skru av internettet osv - men stoppet med det fordi det ikke var effektivt. Itillegg blir jeg ganske "redd" dersom jeg skulle bruke skjerm "for lenge". Jeg vil ikke ha det sånn, det er ganske slitsomt. Pappa har nylig funnet en metode/nettside (eller noe sånt) slik at mamma og pappa kan skru av internettet til enkelte enheter. Det var ikke så ille på starten, men nå slår de ikke på internettet med mindre jeg spør om det. Av og til kan det gå en uke uten Internett. De slår heldigvis ikke av skole PC. Jeg vet de bryr seg om meg, men jeg føler det blir litt mye. Det har hendt at vennene mine tror jeg unngår dem på sosiale medier fordi jeg aldri svarer dem. Jeg har prøvd å snakke med foreldrene og si at det er ikke den beste løsningen for å lære meg prioritere tiden. Jeg får jo ikke prøvd selv å begrense skjermbruken min. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 11.12.2019 22:46:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Krangler dere om gaming hjemme?

Det kan bli dårlig stemning hjemme hvis man er uenige om hvor mye spilling som er greit. Her er noen råd til hvordan du kan snakke med familien din om det.

 

Les mer
attach_file

Barnekonvensjonen

Du har rett til å si hva du vil. Du har rett til å uttrykke deg om det du er opptatt av, det du har på hjertet, det du tenker og føler og mener. Det står i alle barn og unges grunnlov.

 

Les mer
account_circle