Hopp til hovedinnholdet

Mor og jenta krangler mye. Mor truer med at jenta må slutte i fotballen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg krangler ofte med mor og da mener jeg ofte. Båndet jeg og mor hadde er ødelagt. Vi kan krangle flere ganger i uka og det er ikke ofte det er en uke vi ikke krangler. Når vi krangler er det full fyr og det går ofte ut på skole eller fotballen. Mor truer med at jeg må slutte på fotballen hele tiden Jeg sliter med skolen og mor forstår ikke hva jeg mener. hver gang hun truer med fotballen så blir jeg så sur fordi det er det eneste i livet mitt som føles bra Både jeg og mor har kort lunte så vi blir ofte sure på hverandre. hun forstår bare ikke hvorfor det er sånn. noen ganger vurderer jeg å stikke av, den eneste grunne til at jeg ikke gjør det er fordi jeg vet jeg kommer til å få så kjeft når jeg kommer hjem. jeg har ingen venner jeg kan snakke om dette med, fordi de er alle veldig flinke på skolen og kommer ikke til å forstå.

SVAR

Besvart 11.12.2019 19:24:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle