Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det ikke så bra hjemme, må gjøre mange ting, får kjeft ved feil

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har det ikke så bra hjemme! Jeg må ofte gjlre mange ting, som å lage middag, vaske, rydde etter alle andre og jeg må gjlr veldig mye i garasjen til far. Jeg får kjeft hver gang jeg gjør noe feil, og ifølge mine foreldre er alt jeg gjør feil. Jeg får også kjeft for å være ute med venner eller på fest eller noe sånt. Hvis jeg motsier far så begynner han veldig fort å rope og skrike til meg at det ikke er greit osv. Han kjøper veldig mange dyre ting til meg, slikt at folk skal tro jeg har det bra. Men har det ikke bra i hele tatt. Far viser stor omsorg for min lillesøster, men gor tegn til å hate meg. Jeg er så utrolig lei, er kjeft og mas hele tiden. Om jeg er sliten så tar han ikke hensyn til det, da bare drasser han rundt på meg og skal ha meg til å gjøre enda mer! Er så utrolig sliten og sover ikke om natta! Jeg må snakke med han men tørr ikke for det blir bare verre. Hvordan kan jeg snakke med han uten å få kjeft og at han skal bli sur på meg?

SVAR

Besvart 15.12.2019 22:41:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle