Hopp til hovedinnholdet

Hvordan finne ut av hvorfor jeg har to forskjellige navn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er veldig forvirret. Jeg vet faktisk ikke lengere hvem jeg er, mange vil vel bare si e ska snakke med mamma eller pappa og spørre de om hva det er. Men det er ikke så lett. Kort forklart. I dag da ingen andre hva hjemme bestemte meg og vennina mi seg for og se i forselige ting på lofte og da ho dro fant e fødselatesten min. Det hva mitt navn men ikke som e har skrivd det eller foreldrene mine i alle år. Etternavnet mitt sto som mamma sitt etternavn og ikke pappa sitt sån som det dem har kalt meg. Mellomnavn mitt hva heller ikke helt likt. Og e vet ikke lengere hva jeg heter. For e har nu to navn det e e dåpt med og det e blir kalt. Også på skolen. Men det som er vanskeligst e jo koffer mamma ikke har fortelt mitt ekte navn til meg.

SVAR

Besvart 14.12.2019 11:19:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Ønsker du å bytte navn?

Reglene om navn er samlet i en egen navnelov. Der står det litt om regler for hva slags fornavn, mellomnavn og etternavn du kan ha.

 

Les mer
account_circle