Hopp til hovedinnholdet

Sliten av at søsteren min er så sint hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har over fler år sammenhengende blitt mentalt utslitt av min søsters sinneproblemer. Lillesøsteren(14) min har gjennom hele oppveksten vært utfordrende å omgås rundt, både for vi i familien og vennene hennes. Det er tydelig at hun har mentale forstyrrelser, og jeg blir oppriktig bekymra over henne. Foreldrene mine, og spesielt mamma er helt utslitt og har pådratt seg kronisk hodepine på grunn av alt som må tas hensyn til overfor lillesøstera mi. Dette har pågått alt for lenge, og det har nå gått over til at mamma og pappa har blitt uvenner, og krangler konstant. Jeg vet ikke lenger hvordan jeg skal oppføre meg rundt familien, og alt jeg vil er egt bare å flytte hjemmefra. Håper på svar!

SVAR

Besvart 18.12.2019 18:41:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Søskenkrangel

Har du opplevd å krangle med søster eller bror? Får du kjeft fordi du "alltid" starter en krangel med søsken? Eller er det kanskje du som er den irriterende lillesøsteren eller lillebroren?

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
account_circle