Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at barnevernet skal ta meg bort fra familien min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Vil bare si at akkurat nå er jeg veldig sint og derfor skriver jeg til dere. Egentlig skulle jeg ikke skrive men jeg klarer ikke mer jeg er sint jeg klikker jeg vil bare stikke. Jeg er redd for at barnevernet skal ta meg fordi familien min sier at de vil ta meg vekk fra dem men det vil jeg ikke. Jeg liker familien min men noen ganger vil jeg ikke ha dem og ønsker å ikke se dem men jeg elsker dem. Jeg er veldig glad i familien min og vil aldri leve uten dem men noen ganger vil jeg bare ikke ha dem. De er for strenge og det liker jeg ikke. De klikker veldig fort jeg vet at de tenker på meg men jeg vil ikke at de skal skrike til meg. Før så var det ikke sån okey de var strenge men ikke så mye .Akkurat nå har sinnet mitt roet seg ned og derfor sier den ene delen min at jeg ikke burde sendte den mens den andre delen min sier sendt den. Jeg er veldig redd for å bli tatt fra familien min. Jeg elsker familien min okey kanskje noen ganger blir jeg sint på dem osv. Vil ikke skrive mer om de

SVAR

Besvart 18.12.2019 23:14:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Sinne er en normal følelse som vi alle har, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
attach_file

Bruker du vold når du blir sint?

Er du ofte aggressiv? Slår du andre når du blir sinna eller fortvila? Har du hevntanker nesten daglig? Hvis du får ja på et eller flere av spørsmålene, kan det være du har et volds- eller aggresjonsproblem.

 

Les mer
attach_file

Å be om unnskyldning

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle