Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine er strenge på besøk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Nå skal eg gå rett på sak! Jeg får nesten aldri lov til å ha venner med hjem etter skolen eller i helgene av Mamma fordi hun sier hun er Sliten eller hun ikke orker å ha besøk av noen akkurat nå så eg pleier bare å ha besøk når bare pappa er hjemme. Jeg får også nesten aldri lov til å ha overnattinger hjemme av venner fordi mamma sier vi kommer til å bråke så mye og at «Vi skal kose oss aleine på en lørdagskveld» dette. Blir er Sefølgelig veldig lei av og av og til begynner å gråte på rommet. Men det er noen ganger eg får lov til å ha venner på besøk når mamma er hjemme og da syntes vennene mine at Mamma er veldig snill og morsom så eg skjønner isje eg har jo egentlig et veldig godt forhold med mamma men vi kan krangle av og til. Eg får heller ikke lov til å snakke med venner inne på rommet mitt etter Mamma og pappa har lagt seg selvom det er tidelig fordi de sier de skal sove og vil ikke at eg skal snakke høyt mens vennene mine får lov til å være våken lenge å snakke med folk....

SVAR

Besvart 26.01.2020 22:08:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle