Hopp til hovedinnholdet

Vil flytte, liker ikke familien min. Jente 13 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter med at jeg ikke liker familien min i det hele tatt, jeg har skilte foreldre. Faren min sin side: denne familien er veldig ulike men jeg har gjentatte ganger over lengre tid og har blitt slengt en del dritt til og av og til fysisk skadet t.d. har jeg blitt ropt til hvor ubrukelig jeg er og at ingen liker meg til, har og noen ganger blitt slått til blods og dette er helt greit siden «det var ett uhell» «hun mente det ikke» og alt det der. Men føler likevel at det ikke burde vær at det skulle liksom vært greit. Faren min er veldig snill og skjønner hvorfor jeg ikke liker familien. Hos moren min får jeg en del unødvendig kommentarer som hvor stygg jeg er og dette blir og greit fordi «det er jo bare tull» jeg liker ingen av familiene mine og vil bare flytte, trenger tips hva jeg kan gjøre! Det er ikke sånn at jeg ikke har det fint av og til med familien, det er bare det at det er en del problem som ikke angår de voksne.

SVAR

Besvart 24.01.2020 23:49:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle