Hopp til hovedinnholdet

Jeg krangler med moren min og har det ikke bra hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sliter litt med moren min. Jeg bor hjemme med mamma og vi krangler hele tiden og jeg har lyst til å flytte ut så fort som mulig, moren min er ikke fra Norge så det er ikke normalt at man flytter ut etter man har fylt 18. Og det er mange andre ting, som for eksempel hun lar meg ikke gå ut med venner når jeg vil, eller jeg må mase mye før hun sier ja og det orker jeg ikke mer. Jeg har prøvd å snakke med hun om det men hun er sta og tror at det er bedre for meg at jeg er hjemme med hun (vi snakker ikke sammen) enn at jeg er ute og sosialiserer jeg er ikke etter en måte å overbevise hun men jeg vil at hun skal forsvinne fra livet mitt. Hun får meg til å føle meg dårlig og jeg gråter hver natt nesten. Jeg har også lyst til å reise rundt verden, bli russ, feste og ha det gøy men hun bryr seg ikke i det hele tatt og sier det er ikke tradisjonene fra vårt hjemme land. Jeg vil bare ha det bra men hun sier nei til alt, jeg trenger hjelp men det å snakke med hun hjelper ikke.

SVAR

Besvart 25.01.2020 09:22:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle