Hopp til hovedinnholdet

Moren min sier stygge ting til meg og hun er sint. Jente 17 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Eg føler meg hjelplaus. Eg er innvandrer og har dårleg forhold til mor mi. Ho er streng, sier ein ting så blir sint fordi ho meiner at ho aldri sa det og seier eg er retarda og at eg lyver. Ho seier at eg er lat og barnsleg fordi at eg har ikkje funnet meg jobb når eg var 13 (har framleis ikkje klart det, men eg går på vgs altså og søker framleis på forskjellige plassar). Eg har veldig gode karakterer, har snitt på over 5.2 liksom, men det er ikkje godt nok. Heime får eg alltid høre at eg kjem til å bli fattig, at eg bare lyver hele tida og at eg er lat. Eg har ingen venner eller hobbyar, bare en kj. Eg føler eg hater livet mitt pga mor mi. Eg har hatt lyst å dø siden 6. klasse men ho snakker alltid om korleis psykiske lidelser er fake og at alle som har da burde bli tvingt i militæret for å oppleve "virkelige problem". Ho kjefter på meg hele tida, har ingen annen familie her, eller råd til å flytta ut. Kva gjer eg? Ingenting i livet gjer med glad. Alle på skolen syna eg er retarda :(

SVAR

Besvart 29.01.2020 22:54:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle