Hopp til hovedinnholdet

Moren min sliter psykisk, hun er negativ til mine avgjørelser.Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har endelig flyttet hjemmefra etter å ha bodd hele livet med min mor, kort fortalt har dette vært skadelig for meg de siste 3 årene da hun sliter veldig psykisk. Mye sinne ute å går. Jeg trives mye bedre når jeg nå bor alene, men gruer meg skikkelig hver gang mamma kommer på besøk, hun kommenterer alltid noe hun ikke liker i leiligheten og nå skal jeg få meg katt igjen noe vi har hatt i mange år sammen, jeg har ikke all verden av penger men sitter igjen med rundt 3000 i måneden etter alt er betalt og er kjempe flink til å spare så jeg mener jeg har råd til å ha det, men mamma er sååå negativ, og sier bare ting som jeg blir nedtrykt av "ville aldri skaffet meg det på ditt budsjett" osv det er så slitsomt at jeg ikke kan snakke ordentlig med hun om det og føler at hun langt ifra prøver å støtte meg nå er heller ikke dette en impulsiv avgjørelse jeg tenker hele tiden på det og leser og spør folk om hva jeg trenger og alt, men hun nekter plent å være positiv. Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 03.02.2020 23:36:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Hvis moren eller faren din er psykisk syk, gjør det noe med deg og hele familien. Føler skam eller kjenner du deg alene, er det en helt vanlig reaksjon.

 

Les mer
account_circle