Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine krangler og jeg og faren min krangler

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har er problem med foreldrene mine. Problemet er at se krangler...de har aldri kranglet så mye. Og jeg og faren min krangler også ganske mye fordi jeg driver med fotball og han vil at jeg skal bli den beste. Jeg vil jo også det men problemet er at jeg aldri får tid til meg selv hvis du skjønner, jeg blir jo sliten jeg også men det tror jo ikke han. Problemet er hvis jeg prater dette med moren min om problemet mellom meg og faren min så begynner hun å kjefte bare mer og blir surere på pappa. Da blir jo pappa lei seg og blir sur på meg og sier at jeg er grunnen til at pappa og mamma prater. Jeg har det heller ikke så bra på skolen, jeg har ingen jeg kan stole på hvis jeg ikke går for dypt inn i det. Jeg har ikke egentlig hatt noe sterk bånd med foreldrene mine heller så jeg har ikke åpnet noe opp til dem heller med dette skole problemet. Jeg var veldig nærme med å åpne opp til dem faktisk...men så ødlag jeg alt. Jeg kan ikke prate med dem lenger. Jeg vil ikke at de skal skilles.

SVAR

Besvart 15.02.2020 09:48:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Selv om det ikke er uvanlig at foreldre krangler er det naturlig å bli bekymra når det skjer. Her er noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle