Hopp til hovedinnholdet

Pappa slår og truer med å slå, jeg er redd for å si ifra

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Faren min er slem. Han truer både meg moren min og lillesøstera mi. Han har også slått både søstera mi og moren min flere ganger før. Han har ekstreme sinne problemer og mener selv han ikke trenger hjelp. Og vi er så redde for å å si noe feil eller gjøre noe feil for han kommer til å klikke på oss. Det er veldig få ganger han slår men han er så skummel når han skriker og truer og sånt. Før så pleide han å kjefte på meg kjempe mye over at jeg var med venner for mye og nå så går jeg nesten aldri ut nemlig fordi jeg er redd for at det skal skje noe dumt eller at han skal klikke. Og jeg sier ikke at jeg er engel barn men jeg er ikke ille. ALLE mener at jeg er snill men det er bare noe med han som får han til å se ikke bare meg men alle andre værre enn det de egentlig er. Han tror at alle er der for å angripe han og at alt vi gjør er for å ødelegge han og få han til å føle seg dårlig. Ja jeg er redd for å si ifra om dette til f.eks barnevernet fordi alle rundt meg sier at jeg ikke skal.

SVAR

Besvart 25.02.2020 18:42:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle