Hopp til hovedinnholdet

Jeg tør ikke å si det til noen. Tips!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

heisann! Jeg er en jente på 14 år. I min familie er vi 2 voksne og 2 barn. Før pleide vi å gå masse turer og hygge oss, nå som begge er i tenårene føler jeg enda mer press. Jeg føler vi svikter foreldrene våre. Jeg gjør ALT jeg kan for å rydde huset, vaske osv... før foreldrene mine kommer hjem, samtidig som jeg har en hel haug med lekser siden jeg går på UDS. søsteren min gjør ikke en dritt (unnskyld for stygt språk). hun sitter på den jævla mobilen og pcen hele dagen. Hun svikter papppa og mamma og jeg hater å måtte se på det. når det gjelder husarbeid gjør jeg lt og hver gng f eks pappa eller mamma drar ut og vi er alene hjemme kjefter hun på meg, hun tror hun er en mamma for meg selvom jeg er eldre. Hun har en frekkhet som får meg til å grine, hun er så frekk at hun kan stå å skrike til trynet mitt. jeg blir fort lei meg og det hun sier går mye utover meg, jeg orker det ikke mer. Og tørr ikke si ifra til noen om hvordan jeg føler. TIPS?!

SVAR

Besvart 27.02.2020 17:34:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Lei av søskenkrangel?

Her er noen tips til hva du kan gjøre for å krangle mindre med dine søsken.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Hvordan like seg selv bedre?

Av og til føles det som om man ikke er verdt noen ting. For å få bedre selvfølelse må man endre måten man tenker på. Her er noen råd.

 

Les mer
account_circle