Hopp til hovedinnholdet

Krangler med foreldre...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på en ting, hver gang jeg og faren min eller moren min krangler ( men mest faren min) så etter en liten stund etter kranglingen så later han/de som ingen ting etter det når jeg blir sårbar av det? Nå i det siste har det vært så ille at jeg rett og slett ikke orker å leve mere for alt ville blitt så lettere om jeg bare ble borte, for jeg sliter veldig mye hjemme nå og vist jeg drar til andre venner eller familie føler jeg at jeg legger press på at jeg er der så er for det meste oppe på rommet og er veldig deprimert, og jeg vil ikke at det skal være sånn og vet ikke hva jeg skal gjøre lenger, det jeg vet er at jeg ikke orker mere og at jeg gir opp livet.

SVAR

Besvart 29.02.2020 17:20:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker med noen om det. Du skal ikke trenge å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle