Hopp til hovedinnholdet

Mamma er syk og jeg er redd for at hun skal bli sint...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Når jeg støter på fks. sosiallæreren eller hun bare ser på meg fryser jeg helt til is, og får "krympefølelsen" som jeg kaller det og greier ikke si noe. Og når hun går ved siden av meg går jeg med skuldrene under ørene og vil bare synke gjennom gulvet. Når vennene mine spør om jeg vil overnatte eller dra på senteret så tørr jeg ikke, eller hvis pappa skal reise bort så bare gråter jeg hele tiden... Kan ikke sitte i bilen uten å grøsse hver gang en bil kjører nærme eller pappa bare tar en brå sving. Har vært ekstra engstelig i det siste, tror det er fordi mamma er lei seg pga PTSD og alt det innebærer. Det er som å gå rundt på glass her, for jeg vil ikke at mamma skal bli sint. De nye medisinene hennes hjelper henne mot depresjonen, men bivirkningene gjør at hun blir sintere. Har to brødre og vi alle blir påvirket når mamma er "nede". I tillegg så sliter vi litt økonomisk og jeg får høre masse om det, det er vel ikke helt riktig? Får ikke pratet med noen om dette pga tillitsvansker:/

SVAR

Besvart 03.03.2020 21:36:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Har du foreldre som sliter psykisk?

Hvis moren eller faren din er psykisk syk, gjør det noe med deg og hele familien. Føler skam eller kjenner du deg alene, er det en helt vanlig reaksjon.

 

Les mer
account_circle