Hopp til hovedinnholdet

Foreldre fant ut at jeg har kjæreste, får ikke gå ut eller ha mobil. 17 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 17 år. Bor i en albansk hushold hvor jeg rett og slett ikke føler jeg har det bra. Det har gått over skolen og sosialt. Foreldra fant ut om kjæresten og føles nå som jeg ikke har NOE privatliv. får ikke lov til å gå ut, sjekke mobilen hvis jeg er på den, sjekke VINDUET mitt. Krangler med familien fordi jeg har snakket med barnevernet og gjort alt for å prøve å komme meg ut. Det jeg tenker på nå er søsknene mine. hvis jeg havner på instutisjon hva skjer med dem? barna har det helt fantastisk hjemme og får den omsorgen de trenger og mer. Vil ikke det skal skje noe med dem, kan være traumatiserende for unger å bli skilt fra foreldrene på den måten. Vil alle skal ha det bra inkl meg selv. Er jeg egoistisk? jeg har ikke snakket med noen på måneder pga ungene. Hva skjer med søsknene mine?

SVAR

Besvart 07.03.2020 09:22:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Utsettes du for sosial kontroll?

Det er naturlig å ha grenser og regler hjemme, men noen foreldre kan være så strenge at de bryter norsk lov.

 

Les mer
account_circle