Hopp til hovedinnholdet

Moren min blir veldig fort sint, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 13 år gammel jente, som bor hjemme sammen med min mor, far og to yngre brødre. Jeg har i flere år slitt med at min mor fort blir veldig sur, og at hun i disse sammenhenger gjør drøye ting. Fek. en gang jeg var yngre tvingte hun meg til og dusje, mens hun skulle sitte ute på badet og vente. Sånn ble det ikke. Hun tok opp mobilen og tok bilde av meg mens jeg dusjet, for så og vise det til mine brødre. Dersom jeg er i nærheten når brødrene mine eller jeg og brødrene mine slost, er det alltid jeg som får skylda. Dersom jeg sier i mot, slår hun. Dette er bare noen eksempler. Ting som dette skjer somregel når far ikke er inne, men dersom han er det støtter han alltid henne. Jeg synest det er vanskelig og søke hjelp, og lurer på hva jeg kan gjøre? Er det bare siden jeg er full av hormoner jeg reagerer slik som jeg gjør?

SVAR

Besvart 11.03.2020 20:15:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
account_circle