Hopp til hovedinnholdet

Redd for pappas reaksjoner

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Fortsettelse på f0d68 Barnevernet har fått bekymringsmeldinger fra skolen og fra smiso (hvis det var det det het) om at pappa har slått lillebroren min, men lillebroren min løy til barnevernet av en eller annen grunn så ingenting ble gjort. Og etter det så anmeldte pappa mamma til barnevernet for alt mulig rart som ikke gå mening, og jeg sa til barnevernet at det er bare bortkastet tid å bruke resurser på det. Saken ble henlagt. Og nå driver han og sender meldinger til meg hele tiden om hvor mye han elsker meg og bla bla.. og så skriver han stygge meldinger til mamma siden jeg ikke svarer på meldingene hans. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger for jeg har søsken hos pappa som jeg har stor skyldfølelse for at jeg ikke er der og beskytter de fra han. Men jeg er redd for og gjøre noe som gjør han sint fordi han har vert i flere fysiske slåsskamper med stemoren min og jeg er redd for hva han vil gjøre mot meg hvis jeg faktisk sier i mot han en gang.

SVAR

Besvart 07.03.2020 18:15:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle