Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine er strenge, sjekker hva jeg gjør på mobilen. Gutt 13 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mine foreldre er veldig strenge. Dette påvirker meg mentalt å gjør at jeg ofte blir lei meg. Jeg snakker ofte med dem om det men så langt har det bare endt i krangling. Jeg må være hjmme 10 hvis jeg har vært ute med venner i helgen. Mamma kjefter på meg selv om jeg ikke gjør noe og det føles ut som om målet hennes er å gjøre meg lei meg uten grunn. For eksempel: Jeg gikk bort til mamma og pappa å spurte om jeg kunne heller øve en side av prøven av gangen istedenfor tre. Da begynte hun å si at karakterene mine var ræva og at jeg måtte være som alle andre. Hvis jeg ikke gjør leksene mine helt 100 prosent ferdig får jeg ikke lov til å se på mobilen min og om natta må jeg ha den i gangen. Hvis den er på rommet mitt får jeg ikke lov til å gjøre noe på skjerm i en dag. Hun kan stenge nettet mitt å se alt jeg har gjort på mobilen og de sjekker den hele tiden uten å si noe til meg. Jeg har lyst til å bytte siden mamma bare gjør meg lei meg hver dag.

SVAR

Besvart 14.03.2020 19:00:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle