Hopp til hovedinnholdet

Mamma kjefter alltid på meg og sier stygge ting.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg starter på ungdomskolen snart og jeg er livredd. Jeg sliter med mange fag på skolen. Men uansett ALT jeg gjør blir alltid feil. Mamma kjefter alltid på meg, jeg tenker ikke over ting når jeg gjør det. Mamma kjefter og sier stygge ting, det sårer meg VELDIG. Jeg føler mamma liker broren min bedre. Jeg sitter i sengen min hver natt og griner. Hun har til og med sagt selv at jeg er et stort 0, og at hun aldri skulle hatt meg. Men jeg er fortsatt glad i henne så jeg vil ikke kontakte barnevernet eller noe?

SVAR

Besvart 21.03.2020 08:23:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Er det vanskelig å være hjemme?

Hvis hjemmet ditt ikke føles som et bra sted å være, kan det være du og familien din trenger hjelp. Her får du råd til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet

Familievernet kan hjelpe deg med små og store problemer hjemme. De som jobber der er fagfolk med taushetsplikt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle