Hopp til hovedinnholdet

Mamma fant ut at jeg hadde sex. Ble veldig streng

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Mamma fant nylig ut at jeg mistet jomfrudommen min for et halvt år siden, til en jeg ikke var sammen med. Hun ble kjempesint, kalte meg billig og horete og sa at hun aldri kom til å stole på meg igjen. Senest i dag ble hun forbanna fordi jeg hadde gått en liten tur mens hun var på jobb, hun ble sint fordi hun ikke stoler på meg og tror ikke på at jeg ikke gjorde noe annet enn å gå på tur. Nå er jeg bekymret for at jeg aldri får være med guttevennene mine igjen, eller at hun generelt ikke lar meg gjøre noen ting bare pga det.. Hva kan jeg gjøre om det skjer? Hun sier at jeg er ekkel og at jeg burde skamme meg for å ha mistet jomfrudommen... Er snart 18 så har fullt lov til å ha sex men hun er likevel veldig sint på meg

SVAR

Besvart 24.03.2020 21:23:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Husk at du har seksuelle rettigheter

Visste du at menneskerettighetene gir deg seksuelle rettigheter? Det betyr at du også har plikter du må kjenne til.

 

Les mer
account_circle